Op maat

Naast Xtatic Hoopdance, Yoga en Meditatie lessen heeft Xtatic Movement nog meer mogelijkheden! Wil je een op maat gemaakte cursus, workshop, les of activiteit van Xtatic Movement? Dat kan! Naar aanleiding van jouw wens, idee, doel en groep ontwerp ik iets moois voor je en kom ik op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Xtatic Workshop

Een workshop “dansen met hoepels” op maat gemaakt en verzorgd door Xtatic Hoopdance. Elke locatie en groepssamenstelling vraagt om een specifieke opzet en inhoud. Een eenmalige workshop is afgestemd op het niveau en de motivatie van de groep. Zijn er verschillende niveau’s? Dan wordt de workshop heel veelzijdig. Je kunt kiezen voor Hoopdance, Yoga of een combinatie workshop, ik kan dit tevens aanvullen met een toegankelijke meditatiebeoefening, staand, zittend of in beweging. De workshop duurt minimaal een uur en is tevens geschikt voor (vrijgezellen) feestjes of bedrijfsactiviteiten. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Xtatic Serie

Een Xtatic serie is een set van een aantal lessen variërend van 2 t/m 6 lessen. Ik maak lessenseries voor beginners en medium gevorderden. Tevens is een gecombineerde serie van hoopdance, yoga en toegankelijke meditatiebeoefening mogelijk. Heb je al een groep en een locatie (op het oog)? Xtatic Movement verzorgt de inhoud! De lessen duren minimaal een uur en maximaal 2 uur per les. Een serie is bijvoorbeeld geschikt voor vriendengroepen, bedrijven en voor sportscholen of yogascholen die iets unieks op hun programma willen! Ik ontwerp de series deels intuïtief. Tevens stem ik af op basis van de informatie die ik krijg over het doel, de groep en de locatie. Neem contact op voor meer informatie en de kosten.

Xtatic Activiteit

Geef je een feest en wil je reuring en plezier creëren?! Dat gaat zekere lukken met Xtatic Hoopdance voor jouw gasten! Xtatic Movement zorgt voor de hoepels. Het kan vrij en spontaan blijven: de genodigden zijn vrij om te hoepelen en trucs te leren als ze willen. Ik kan ook (een korte) les geven die eventueel start met een toegankelijke meditatie beoefening. Xtatic Hoopdance is heel vrij en speels, dat maakt het gezellig. Er is ruimte voor connectie en contact onderling terwijl je ook iets hebt om te doen. Er ligt dan geen druk op contact met elkaar maar de drempel is erg laag om met elkaar uit te wisselen als je samen iets leuks en nieuws aan het leren bent. Daarom is Xtatic Hoopdance ook erg geschikt als activiteit voor teambuilding of groepsvormingen. Neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.


Laat mij weten wat je wens is en ik maak er iets moois van!

Ilse

Interesse in Xtatic Movement op maat? Vul onderstaand contactformulier in:


%d bloggers liken dit: