Aanmelden

Meld jezelf nu aan voor één van de lesseries. Wil je hoepeldansles eerst uitproberen? Vaak begint een lesserie met een Try-out. Klik op AANMELDEN onder de cursusinfo.

Lesserie in Bussum Beginners I&II

Heads-up: Er komt een nieuwe lesserie in Bussum! Dit wordt een combinatie serie voor beginners en voor midden niveau hoopdancers. Deze serie is zeker ook voor totale beginners toegankelijk.


Wanneer?
Doordeweekse avond om 20.00 uur. Try-out in de in de week van 4 oktober. De serie start met 6 lessen na de herfstvakantie.


Locatie?
Een locatie in de omgeving Bussum, deze wordt binnenkort bekend!


Lesserie in Weesp Beginners I&II

Vijf basic hoepeldans lessen voor totale beginners op zondag middag. Start op 19 september 2021 van 16.00 tot 17.30 uur bij YogaToday in Weesp. Hoepels zijn te leen en te koop in de les.


Wanneer?
19-sept/ 3-okt/ 10-okt/ 31-okt/21-nov 2021

Kosten:
€75,- voor 5 lessen van 90 minuten meld je uiterlijk 19 sept aan voor de hele lesserie via YogaToday. Klik op aanmelden.

Je kunt je uiterlijk tot 19 september aanmelden voor de lesserie.

Lessen beginners II

Losse workshops voor beginners die al wat ervaring hebben en hun trucs willen uitbreiden en combineren.

Wanneer?
Nog niet gepland

Lees voorafgaand jouw aanmelding en betaling a.u.b. eerst de algemene voorwaarden en de privacy verklaring die van toepassing zijn op het aanbod van Xtatic Hoopdance. De lessen die gegeven worden op de locatie van Yoga Today worden aangeboden via de website van Yoga Today. Op dat aanbod zijn ook de algemene voorwaarden van Yoga Today van toepassing.


Aanmelden en betalen:


KVK nummer: 80220878

%d bloggers liken dit: