Shop je hoepel

Op maat gemaakte reishoepels voor cursisten only

Hoepel
On-body
24,95
  • 100 cm bij 20 mm HDPE
Hoepel
On-body
22,95
  • 95 cm bij 20 mm HDPE
Hoepel
On en off body
20,95
  • 90cm bij 20mm HDPE
Hoepel
off body
19,95
  • 80 tot 88 cm bij 20mm HDPE

Wist je dat cursisten van Xtatic Hoopdance een op maatgemaakte hoepel kunnen kopen in de les? Zit jouw gewenste hoepel er net niet bij stel hier dan jouw eigen hoepel samen en ontvang hem aan het begin van de les!

Of het nu je allereerste hoepel is of dat je een extra oefen-hoepel nodig hebt of misschien ga je voor een 2e hoepel van ander formaat voor bijvoorbeeld een meer off-body ervaring.. Stel hier zelf je hoepel samen en hij wordt voor jou met de hand gemaakt! Alle hoepels zijn van HDPE en hebben een pushbutton systeem.

Je oefent veel, je hoepel valt veel, je wilt verschillende trucs met verschillende maten hoepels oefenen in verschillende fases van jouw hoelahoep avontuur. Hier kun je een betaalbare hoepel bestellen in precies jouw gewenste maat, kleuren en hoeveelheid tape. Hoe meer griptape hoe meer grip je ervaart en hoe zwaarder de hoepel wordt (fijn voor beginners). Het is natuurlijk heel persoonlijk wat werkt voor jou en dat verandert ook nog wel eens, zeker naar mate je langer hoepelt en je een eigen dansstijl ontwikkelt. Voor off body trucs wil je misschien oefenen met een kleinere en lichtere hoepel en voor on-body juist met een grotere en zwaardere hoepel. De meeste hoopers hebben meerdere hoepels om mee te oefenen. De hoepels waarmee je traint hoeven niet altijd de mooiste te zijn en daarom kun je hier ook een simpele versie bestellen, zo kan het meteen een stukje goedkoper! De hoepels worden standaard opvouwbaar gemaakt en hebben tape die tegen een stootje kunnen (houd wel uit water).

Deze hula hoops zijn gemaakt van hdpe buizen en daarmee heel geschikt voor (totale) beginners I, II & III. Ze hebben standaard één laag gladde tape en één griptape, de kleuren kies je zelf! Ze zijn inklapbaar met een drukclip systeem zodat ze makkelijk met je mee gaan. Wil je een extra griptape erbij dan kan dat voor een meerprijs van €2,95 per kleur tape. Wil je juist minder of géén tape dan wordt de hoepel goedkoper: €2,- (voor weglaten van de basistape en €2,95 voor weglaten van de 1e griptape)

Levering: Alle hoepels worden door Ilse zelf met de hand gemaakt. De leveringstijd verschillen afhankelijk van het aantal bestellingen en voorraad. Nadat je de bestelling hebt gedaan op deze website krijg je een indicatie van de levertijd en een betaalverzoek. Nadat je de hoepel hebt betaald is de bestelling definitief en kun je de hoepel over het algemeen binnen een week verwachten.

Via het bestelformulier kunnen cursisten die deelnemen aan een cursus of zich hebben aangemeld voor een cursus een hoepel samenstellen en bestellen.

%d bloggers liken dit: