Hoopdance

Xtatic Hoopdance


for every body

Xtatic Hoopdance

In de lessen Xtatic Hoopdance leer je basic hoopdance bewegingen. Je maakt kennis met on- body trucs, off-body trucs en transitie bewegingen. Zo leer je elke les een nieuwe combinatie, dit is inspiratie voor je eigen dansflow. De bewegingen kunnen altijd uitgebreid worden met extra opties. De les start met een warming-up bestaande uit toegankelijke yoga oefeningen. Na de introductie van nieuwe bewegingen oefenen we deze in een ‘drill’. Zo wordt je lichaam steeds bekender met de bewegingen, soms heel snel en soms duurt het langer. Er is ook aandacht voor het leerproces en het inzetten van ‘growth mindset’. Tijdens het oefenen krijgt iedereen persoonlijke feedback en aanwijzingen. Aan het einde van elke les is er tijd voor vrij dansen, je laat dan het oefenen los en gaat op in ‘Xtatic Hoopdance’. Dit betekent dansen met de muziek en op je gevoel, zonder oordeel en zonder bezig te zijn met hoe het/je er uit ziet. Deze ervaring kan extatisch zijn of niet maar meestal is het heerlijk om even uit je hoofd te komen.

Wat Xtatic Hoopers vertellen:


Ana

“Ik heb de zomercursus in Bussum gevolgd, beveel het zeker aan. Ilse is rustig en legt nieuwe moves goed uit. Het is een super leuke en speelse manier om te bewegen en contact te maken met je lichaam. Ilse maakt het leren van soms ingewikkelde hoop moves ontzettend leuk!”

Nadine

“Ik ben gestart met de snelcursus hula hoop dance in Amsterdam. Het is erg leuk om iets nieuws te leren met een leuke groep cursisten. Je krijgt ook persoonlijke tips van Ilse als iets nog niet zo vlot gaat. Ik moet alleen nog wel wat meer zelf oefenen, want met elke nieuwe skill die je leert, oefening baart kunst!”

😉
Kelly

“Hele speelse manier om te bewegen, bewuster te worden van je lichaam en ook gewoon heel leuk. Ilse geeft goede tips en probeert iedereen persoonlijk te helpen. en oh ja , oefening baart kunst! Twijfel je? ik zeg doen!! Super leuke ervaring en gegarandeerd ga je met nieuwe skills naar huis.”

Cursus in Bussum

Cursus van 6 wekelijkse avond lessen. Een rijkelijk gevuld uurtje Xtatic hoopdance. Kom met ons de dag van je af hoepelen, ontladen én opladen! Multi-level.

We hebben voor deze lessen lekker veel ruimte en hoge plafonds! Jippie!!

Opties:
Neem de eerste les als proefles of geef je meteen op voor de hele cursus van 6 lessen. Hoepels zijn te koop of te leen in de lessen. Later instromen kan in overleg.

Lesdata:
Start: 26 okt, 2 nov, 9 nov, 16 nov, 23 nov, 30 nov

Dag en tijdstip:
Dinsdag avond 20.00-21.00 uur

Kosten: €65,-

Proefles: Meld jezelf aan voor een losse les van €11,- Na de eerste les beslis je of je de cursus af wilt maken. Je betaalt dan de overige €54,- voor de resterende 5 lessen. Na de eerste les ontvang je daarvoor een betaal-link.

Locatie: Gymzaal op de Kwartellaan in Bussum

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit aanbod lees je hier.

Cursus in Weesp

Op zondag is er een cursus van 5 lessen voor (nieuwe) beginners die willen leren hoepeldansen bij YogaToday in Weesp. Beginners niveau.

De locatie in de Laurentius kerk is moet je echt ervaren, werkelijk prachtig!

Opties:
Neem de eerste les als proefles of geef je meteen op voor de hele cursus van 6 lessen. Hoepels zijn te koop of te leen in de lessen.

Lesdata:
Start: 19 sept, 3 okt, 10 okt, 31 okt, 21 nov

Dag en Tijdstip:
Zondag middag 16.00 -17.30 uur

Kosten: €75,-

Proefles: Je kunt de Try-out doen als proefles en daarna beslissen of je de cursus af wilt maken. Als je dat wilt meld je jezelf aan op de website van YogaToday, via de workshop pagina. Of klik op de link onder aan deze pagina!

Locatie: YogaToday Weesp, Laurentiuskerk

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit aanbod lees je hier.


Lees voorafgaand jouw aanmelding en betaling a.u.b. eerst de algemene voorwaarden en de privacy verklaring die van toepassing zijn op het aanbod van Xtatic Hoopdance. De lessen die gegeven worden op de locatie van Yoga Today worden aangeboden via de website van Yoga Today. Op dat aanbod zijn ook de algemene voorwaarden van Yoga Today van toepassing.


Foto: Beginners serie in de broedplaats – Bussum
foto: Xtatic Hoopdance beginners snelcursus in Amsterdam Noord
%d bloggers liken dit: