Yoga

Xtatic Yoga


for every body

Xtatic Yoga

Vinyasa Yoga lessen in Wijk 7

Wijk 7 is een creatieve woon/werk broedplaats in Amsterdam Zuidoost. Op vrijdagochtend geef ik deze voor mensen van binnen en buiten wijk 7. Een les gevuld met rustige én uptempo dynamische yoga flows. Ik geef les vanuit een functionele benadering. D.w.z. dat het er meer om gaat hoe de houdingen voelen dan om hoe ze eruit zien.

Deze wekelijkse Xtatic Yoga les zal toegankelijk zijn voor iedereen met een lichaam. Je hoeft niet lenig of slank te zijn (om maar iets te noemen) voor beoefening van Yoga. Heb je last van beperkingen? Bespreek het en we kijken samen of deze les geschikt voor je is.

We beoefenen in de les o.a.: staande, zittende & liggende yoga houdingen waarbij je spieren sterker maakt en/of stretcht. Je doet ook voorover en achterover buigingen. Je leert de houdingen uit te voeren achtereenvolgens in een flow, synchroon met de ademhaling waardoor het zenuwstelsel tot rust kan komen en de levensenergie in het lichaam harmonie kan vinden. De les eindigt met een diepe ontspanningen: poses waardoor het zelf-helend-vermogen wordt geactiveerd. Elke les heeft ook een korte zittende mediatie beoefening

Soort Yoga: Functional Vinyasa Hatha Rustige én krachtige uptempo flows

Locatie: Daalwijkdreef 7, A’dam ZO

Dag/tijd: Vrijdag 9.30 – 11.45 uur

Prijs: €10,- per les, de 10e les is gratis. Twee proeflessen voor €10,- d.w.z.: de 2e proefles is gratis.

Betaal mogelijkheden: Via betaalverzoek na de les (iDEAL), contant aan de deur of je kiest voor een 10-lessen-kaart (€90,-)

Meenemen: Neem zelf je eigen mat en een stevige deken mee. Heb je die (nog) niet? geen probleem, laat het mij weten.

Belangstelling/Aanmelden: Stuur mij een bericht

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit aanbod lees je hier.

Starten met Vinyasa Yoga in Naarden – cursus

Een heerlijk uurtje yoga les op woensdag ochtend! Voor mensen die willen beginnen met Vinyasa Yoga en ook voor degene die al (eens) begonnen zijn 😉 Een les met rustige maar wel dynamische yoga flows. Ik geef les vanuit een functionele benadering. D.w.z. dat het er meer om gaat hoe de houdingen voelen dan om hoe ze eruit zien.

Je leert de basis van Vinyasa Yoga. Dat betekent o.a.: staande, zittende & liggende yoga houdingen waarbij je spieren sterker maakt en/of stretcht. Je doet ook voorover en achterover buigingen. Je leert de houdingen uit te voeren achtereenvolgens in een flow, synchroon met de ademhaling waardoor het zenuwstelsel tot rust kan komen en de levensenergie in het lichaam harmonie kan vinden. De les eindigt met een diepe ontspanning waardoor het zelf-helend-vermogen wordt geactiveerd.

Deze wekelijkse Vinyasa Yoga les zal toegankelijk zijn voor iedereen met een lichaam. Je hoeft dus niet lenig of slank te zijn (om maar iets te noemen) voor beoefening van Yoga. Heb je last van beperkingen? Bespreek het en we kijken samen of deze les geschikt voor je is. Neem laagdrempelig contact met mij op!

Soort Yoga: Functional Vinyasa Hatha Rustige flows voor beginners

Locatie: Dansschool Cabriole, Naarden

Dag/tijd: 8 x woensdag: 9.00 – 10.00 uur

Start: woensdag 3 november, de eerste les is een gratis proefles.

Prijs: 7 lessen voor 77 euro

Betaal mogelijkheden: via Cabriole. Tussentijds instromen is mogelijk!

Meenemen: Neem zelf je eigen mat en een stevige deken mee. Heb je die (nog) niet? geen probleem, laat het mij weten.

Belangstelling/Aanmelden: Heb je belangstelling voor deze les? Stuur mij dan een bericht of meld je aan voor de proefles op woensdag 3 november!

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op dit aanbod lees je hier.


Ik ben een gecertificeerd Yoga docent in Functional Vinyasa & Hatha Yoga en ik ben aangesloten bij de Yoga Alliance. Ik deed mijn training bij: The Functional Yoga Teacher Training van Anat Geiger en Marcel v/d Vis Heil.

%d bloggers liken dit: